DSC09621 (2).jpg

Koop een voucher en maak kans op nog een voucher!

Hoe werkt het?

Je koopt een voucher voor €95 of €125 en maakt 25% kans om nog een voucher te winnen! Ik trek namelijk per 4 bestelde vouchers een winnaar. voor hetzelfde bedrag als de initiële voucher.

Hoe bestel ik een voucher?
Dat is simpel, je kunt gewoon het contactformulier invullen, of mij een berichtje sturen via de Facebook pagina. Je krijgt dan een betaallink toegestuurd en vervolgens je unieke voucher met persoonlijke boodschap! 

 

Hoe zit het met de geldigheid?

Je voucher is geldig tot en met einde 2021, je hebt dus een heel jaar om je voucher in te wisselen. Dus wil je bijvoorbeeld liever in de zomer je shoot doen, of in oktober als je familielid jarig is? Dat kan! Jij bepaalt. 

Aan wie kan ik deze voucher cadeau doen?
Aan wie niet? Ik kan honderden redenen bedenken na dit jaar: steek een collega een hart onder de riem, je favoriete lokale ondernemer die een moeilijk jaar heeft en wat zichtbaarheid kan gebruiken, je oom, tante, opa/oma of juist je (klein)kinderen. Misschien doe je 'm wel cadeau aan jezelf omdat JIJ 'm verdient? Tevens ook geldig voor Hondenfotografie, dus doe 'm cadeau aan je hond, maar lees 'm wel even voor anders begrijpt die het misschien niet!