top of page

Honden foto Limburg

Dat klinkt makkelijk toch, even je camera of smartphone pakken en een foto maken? Zoals je wellicht zelf ondertussen hebt ervaren doen dieren niet altijd wat jij graag wilt en zijn ze net als jonge kinderen wat moeilijker vast te leggen omdat hun aandacht snel van onderwerp wisselt. Daar zijn gelukkig trucjes voor! Ik help je graag met het vastleggen van je hond(en) op een natuurlijke manier in hoge resolutie zodat jij hier nog lang van mag genieten.

DSC05113.jpg

Fotoshoot Hond(en)

Portret sessie met je favoriete (huis)dier in een omgeving naar wens. Wil je naar buiten, laten we dan rekening houden met het weer!

Tijd

30-45 mijn

Kwaliteit

# Foto's

HD

10

Bewerking

Kleur/Zwart wit

Prijs

€95 incl. btw

DSC05003.jpg

Actieshoot Hond(en)

Actieve shoot met je hond(en) in een buitenomgeving naar wens. Een grasveld of water zorgt meestal voor gave foto's!

Tijd

30-45 mijn

Kwaliteit

# Foto's

HD

10

Bewerking

Kleur/Zwart wit

Prijs

€95 incl. btw

Een fotoshoot voor je favoriete viervoeter, wie wil die foto's nu niet aan de muur hebben hangen? Wat gaat er gebeuren? We spreken af op een locatie naar keuze (je woonkamer, je tuin, een park, het bos, op een boerderij? Jij beslist). Een korte introductie tussen mijzelf en het dier(en) zodat ze zich op het gemak voelen en dan gaan we aan het werk! Na afloop stuur ik je 10 bewerkte foto's in hoge resolutie digitaal op afhankelijk van hoeveel er 'geschikt' zijn. Natuurlijk mag je er samen met je dierenmaatje(s) op, dat maakt het extra speciaal toch? Voor meer dan 2 dieren of meer dan 10 foto's gelden er aangepaste tarieven, neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.

bottom of page