top of page

Ik ben een part-time fotograaf uit Limburg die voornamelijk in de avonden en weekenden fotografeert, dit doe ik naast mijn full-time job. 

Ik wil mensen inspireren om gewoon zichzelf te zijn voor de camera, veel mensen vinden het namelijk eng om voor de camera te staan. Het begint bij jezelf comfortabel te voelen en daar ga ik je mee helpen! Ik ben er niet om je te vertellen hoe je moet lachen of poseren, maar eerder om jou een bepaald gevoel te geven, zodat tijdens het hele proces jij zo authentiek mogelijk in beeld komt te staan. Het eindproduct resulteert daardoor in een mooie samensmelting van jouw authenticiteit en mijn creatieve visie van de momentopname.

Quick info: al mijn foto's worden nabewerkt aangeleverd, reiskosten bedragen €0,19/km. Telefonische intake gesprekken zijn gratis, ik luister graag naar je wensen en ideeën. Staat er een onderwerp niet bij wat je graag gefotografeerd wilt hebben, vraag er naar en ik maak met plezier een aanbieding op maat voor je. Oh ja... "U" ben ik allergisch voor, zeg maar gewoon Remco.

remco2020.jpg

Over mij

Over mij

Contact

Thanks for submitting!

bottom of page