top of page

OVER MIJ

Ik ben een part-time fotograaf uit Limburg die voornamelijk in de avonden en weekenden fotografeert, dit doe ik naast mijn full-time job. 

Ik wil mensen inspireren gewoon zichzelf te zijn voor de camera, veel mensen vinden het eng om voor de camera te staan. Het begint bij je comfortabel te voelen en daar ga ik je mee helpen. Ik ben er niet om je te vertellen hoe je moet lachen of poseren, maar eerder om je een bepaald gevoel te geven, zodat tijdens het hele proces jij zo authentiek mogelijk in beeld komt te staan. Het eindproduct resulteert daardoor in een mooie samensmelting van jouw authenticiteit en mijn creatieve visie van de momentopname.

Quick info: al mijn foto's worden nabewerkt aangeleverd, reiskosten bedragen €0,19/km. Telefonische intake gesprekken zijn gratis, ik luister graag naar je wensen en ideeën. Staat er een onderwerp niet bij wat je graag gefotografeerd wilt hebben, vraag er naar en ik maak met plezier een aanbieding op maat voor je. Oh ja... "U" ben ik allergisch voor, zeg maar gewoon Remco.

remcoprofiel_edited_edited.jpg
bottom of page